astrid klaibeda

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van astrid klaibeda en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  astrid klaibeda heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Wij zijn verhuisd van Hilversum naar Alphen ad Rijn, dit was heel tijdelijk en mijn herrinnering aan deze school was dat ik bij een jongen in de klas zat waarvan de vingers aan elkaar vast zaten, ik weet geen naam meer.

  Wij zijn verhuisd van Hilversum naar Alphen ad Rijn, dit was heel tijdelijk en mijn herrinnering aan deze school was dat ik bij een jongen in de klas zat waarvan de vingers aan elkaar vast zaten, ik weet geen naam meer. Verder zat ik bij een turnvereniging en bij de Marjoretten en heb met de carnaval mee gelopen in de optocht. Misschien zijn er mensen die zich mij herrineren, wie weet.

  2012, astrid klaibeda

  Wie ik me herinner zijn de fam.

  Wie ik me herinner zijn de fam. Beien en ruud van Dijk, Bert de Best, Suzanne Zorgdrager,Adri vd Steenbrugge Jacqueline Woudenberg..... Geweldige herinneringen aam Hr Bannink en Juf Stuurman en meester Versluis mag ik niet vergeten. In 1986 heb ik samen met Jaqueline een Reunie georganiseerd in de school. was erg leuk. Minder leuk was dat we Marcel Tabak hebben verloren door een autongeluk. Verder ken ik nog meer mensen omdat ik de jongste ben van 9 kinderen.

  2008, astrid klaibeda

  Karin en suzanne kan ik me herrinneren.

  Karin en suzanne kan ik me herrinneren. Verder was ik door mijn lengte een opvallend typ. Veel aanwezig was ik niet vanwege thuissituatie.Maar wel veel lol gehad, paardrijden bij Karin .

  2008, astrid klaibeda
  ?