Astrid Bosch

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Astrid Bosch en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Astrid Bosch heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Meester Loen, beste en meest gedreven schoolhoofd ooit juffrouw van Wijk: vertelde elke ochtende heel beelden bijbelverhalen waar we allemaal van genoten Juffrouw Klootwijk.

  Meester Loen, beste en meest gedreven schoolhoofd ooit juffrouw van Wijk: vertelde elke ochtende heel beelden bijbelverhalen waar we allemaal van genoten Juffrouw Klootwijk..ja met zo'n naam zit t niet mee. Kon nooit lang boos blijven musicals in de gymzaal en met kerst in de Laakkerk

  Bilderdijkschool, 1976

  Meester van Dijk, leraar Nederlands die ons liefde voor literatuur wist bij te brengen in 3-delig pak Meester Vergossen, leraar Duits, kaal, brilletje humor maar ook snoeihard.

  Meester van Dijk, leraar Nederlands die ons liefde voor literatuur wist bij te brengen in 3-delig pak Meester Vergossen, leraar Duits, kaal, brilletje humor maar ook snoeihard. Bood wel altijd zijn excuus aan als hij weer eens over de schreef was gegaan. Theo Taal, leraar aardrijkskunde die altijd met de jongens naar voetbalwedstrijden ging/keek Taalkamp: 2 meter, gaf de jongens letterlijk een trap onder hun reet, leraar tekenen die vond dat je als kind met poep moest hebben gespeeld om te kunnen slagen Jantje die droomde over zijn 16-e verjaardag en een brommer, teruggezet naar de Havo door al dat dromen maar uiteindelijk via Luzac toch VWO afgerond en (biologie?) gaan studeren Greet, Grace met de wapperende haren (greetings...) Record-poging niet slapen Willem en Marc, de mannen van het vertier Jeroen Tiggelman, hoogbegaafd en doodeenzaam. Verbeterde elke leraar wiskunde (bv Van der Kaaij, de kleine man met de grote schoudervullingen...) en lacht altijd heel hard door de klas Fred, die op zijn 17-e al een stropdas droeg en een keer moest overgeven in de gang Sandra topturnster, zeer intelligent en de droomvrouw van Jeroen Tiggelaar Deborah, natuurlijke schoonheid en ook nog slim en bescheiden Marc Bubberman: I did it my way... Marc Pas: bijzondere interesse voor vrouwelijk schoon Otto: laatbloeier,Sax Onno: stille wateren, diepe gronden Sylvia: kok Eshter (innie mini) stak kaarsjes en stinkbommetjes aan in de klas en klom uit ramen Simone, slim maar keek liever bij me af onder haar lok door :-))

  Overvoorde, 1983

  ?