Ashley DKranenborg

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ashley DKranenborg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ashley DKranenborg heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Interessante school.

  Interessante school

  Avans+ School voor professi..., 2011

  Het was een grote bende en ik ben blij dat ik daar weg ben maarja heb wel lol gehad buiten de les uren om met veel mensen.

  Het was een grote bende en ik ben blij dat ik daar weg ben maarja heb wel lol gehad buiten de les uren om met veel mensen. Misshien als mensen contact zoeken en me nog herkennen kan dat bijdeze: haunebu_19 en het is van hot post en dan op ze engels. Nederland Anders werkt het niet maar zo kan je het wel.

  Regionaal Opleidingen Centr..., 1998

  Zoveel kan ik me niet meer herinneren maar wat ik wel weet is dat ik een leuke tijd heb gehad en zeker bij Jan in de klas.

  Zoveel kan ik me niet meer herinneren maar wat ik wel weet is dat ik een leuke tijd heb gehad en zeker bij Jan in de klas. Misschien als mensen me nog herkennen mail me maar op: haunebu_19 en het is van hot post en dan op ze engels. Nederland Ik ben een tijdje terug op de Reunie geweest was wel leuk had alleen meer mensen verwacht waar ik mee omging toen die tijd.

  Montessorischool Zuid, 1985

  ?