Ontdek PLUS

Ary Saaman

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ary Saaman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ary Saaman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Beste herinneringen zijn de twee hoofdvakstages voor mijn doctoraalexamen, de eerste bij Anorganische Chemie (Steggerda, van der Linden) en de andere bij Vaste Stof Fysica (Bloem, Giling).

  Beste herinneringen zijn de twee hoofdvakstages voor mijn doctoraalexamen, de eerste bij Anorganische Chemie (Steggerda, van der Linden) en de andere bij Vaste Stof Fysica (Bloem, Giling). Uitstekende combinatie van theoretische basis en praktische toepassingen.

  KU Nijmegen - Faculteit der..., 1977

  Ik herinner me de erg hartelijke verhoudingen met mijn medeleerlingen, zowel op school als na schooltijd.

  Ik herinner me de erg hartelijke verhoudingen met mijn medeleerlingen, zowel op school als na schooltijd. Ik was de enige jongen die in de poezie albums van de meisjes durfde te schrijven. Sport was erg belangrijk, o.a. de voetbalwedstrijden tegen andere klassen en scholen op "het grote veld".

  Wethouder Bronkhorstschool, 1965

  Favoriete herinneringen: Rome reis van 1976, alle sportactiviteiten, met name het winnen van de Europa Cup handbal in 1976 (zie verslag door Huub Derksen).

  Favoriete herinneringen: Rome reis van 1976, alle sportactiviteiten, met name het winnen van de Europa Cup handbal in 1976 (zie verslag door Huub Derksen)

  Stedelijk Gymnasium, 1971