Ontdek PLUS

Arwin Ligtvoet

Kent 31 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arwin Ligtvoet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arwin Ligtvoet heeft 14 klassenfoto's en kent 31 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Alleen weet ik nog Palm pasen, buiten lopen met een versierde stok met een broodje in de vorm van ??? Elke dag melk en met sinterklaas CHOCOLADEMELK, MMMMMM ! Voordat wij mochten drinken ALTIJD het liedje zingen van: "Alle klokken luiden, bim bam bom,

  Alleen weet ik nog Palm pasen, buiten lopen met een versierde stok met een broodje in de vorm van ??? Elke dag melk en met sinterklaas CHOCOLADEMELK, MMMMMM ! Voordat wij mochten drinken ALTIJD het liedje zingen van: "Alle klokken luiden, bim bam bom, haha.

  Maresingelschool, 1961

  Ik kwam op deze leuke school in het jaar 1963.

  Ik kwam op deze leuke school in het jaar 1963. God, wat vond ik deze school leuk en zeker de tafels met inktpotjes die wekelijks bijgevuld werden met blauwe inkt. Nog mooier was als je erg mooi schreef en je werkjes goed in orde had je een plaatje in je schrift kreeg en met RODE inkt mocht gaan schrijven, FANTASTISCH !!!

  kareldoormanschool, 1963

  De lessen bij tekenleraar Dhr.

  De lessen bij tekenleraar Dhr.Kaptijn, ik mocht altijd als enige een tekening maken van een duivenhok, en natuurlijk mijn lievelingsvak Bedrijfsrekenen bij Dhr.Plantinga, daar wilde ik iedere week wel een proefwerk maken tot ongenoegen van de hele klas, dan Dhr. de Kruif, zoooo die was streng, klas 3b waar ik toen in zat was een "beestenklas" behalve bij hem !!! Maar ik kan de meeste meesters nog wel; Dhr. van der Toorn, Dhr. Mulder, Dhr.Spaubek (wat was ik die altijd aan het pesten!!!) Dhr.van Britsum (helaas overleden) Dhr.Luksemburg, Dhr.Kattevilder, Dhr. Smit, Dhr. Koppens (onze congierge) etc.etc.

  Leidse school voor de detai..., 1971