Ontdek PLUS

Arvind Iyer

Kent 3 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arvind Iyer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arvind Iyer heeft 4 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat in de klas bij o.

  Ik zat in de klas bij o.a. Maarten, Aurelio, Monique, Lydia en Annabel. Ik zat in klas 3B. Ik was de jongen met bril, bruin gezicht en zwart haar. Favoriete herinneringen: De Wiskundeleraar de heer van Berkel en de wiskunde-lessen. De Geschiedenislessen. Handelskennis. Met Natascha Koops kon ik goed overweg en ik zou haar graag nog eens ontmoeten. Ik ben ook nog op zoek naar het meisje wat Patricia heet. Ik zat vooraan in de klas Handelskennis van mevr van de Berg.

  Chr. Mavo De Hooghbeemt, 1989

  Voorlezen uit het Boek: De Grote Vriendelijke Reus door docent: Ad Lingsveld.

  Voorlezen uit het Boek: De Grote Vriendelijke Reus door docent: Ad Lingsveld. Betreft: Het verhaal van Sophie en de Reus. Het vak: Rekenen. Het vak: Aardrijkskunde. (=toch moeilijk, wel leuk). Reden: Nederland heeft een opvallend watergebied in het noorden: Bijv. Waddenzee en Waddeneilanden inclusief ijsselmeer en afsluitdijk. Mooi om vanaf de lucht te zin. Film: De Jewel of the Nile bij Kerstmis. Ik herinner me dat tegen Kerstmis ik met een hele groep leerlingen in de aula die film heb gezien. Vak: Nederlands. Onderdeel Grammatica. Onderwerp, Gezegde, Persoonsvorm. e.d.

  Bolderberg, 1981