Arthur Wagenaar

Kent 13 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arthur Wagenaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arthur Wagenaar heeft 6 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Luooo, lueis, luei, luomen, luete, luousi.

  Luooo, lueis, luei, luomen, luete, luousi. Ik ben weliswaar geen klassicus geworden, maar dit rijtje verbuigingen van het Griekse werkwoord "luein" (losmaken) herinner ik me 30 jaar later nog als de dag van gisteren. Mevrouw (Titia) Rodenburg stampte ons dit rijtje als het ware in onze grijze hersencellen en ZIJ was het die mij duidelijk maakte dat ik als een "bok op een haverkist" moest reageren als er in een van die cryptische verhalen sprake was van een "aoristus". Klasgenoten waren o.a.: Ron Huising (spellenzaak in Utrecht), Arjen Meurs, Reinder Haaksma, Kees Jan Heijboer, Dick Schipper, Rita de Groot en Michelle Correlje.

  Gymnasium Apeldoorn, 1974

  Schoonschrijven bij juffrouw Altena (eerst netjes dan snel), biologieles van meester (Peter) Jonker, voordrachten uit de rijke fantasie van meester Oudraad (Graaf Floris vermoord door Gerard van Velsen en Herman van Woerden) en slagbal bij meester Jansen

  Schoonschrijven bij juffrouw Altena (eerst netjes dan snel), biologieles van meester (Peter) Jonker, voordrachten uit de rijke fantasie van meester Oudraad (Graaf Floris vermoord door Gerard van Velsen en Herman van Woerden) en slagbal bij meester Jansen (schoolhoofd). Soms duurde het speelkwartier bij hem erg lang. Dit was afhankelijk van de door hem ingezamelde (verboden) lectuur. Klasgenoten die ik mij nog goed herinner zijn: Herman Dommerholt (nog steeds een goede vriend), Martin en Sjaak Bloemheuvel, Jan Willemsen, Hardy Veldhuis, Harrie Vriezema, Yvonne Dijkslag en Ira Vonkert.

  Sperwerlaanschool, 1968

  ?