Arthur Visser

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arthur Visser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arthur Visser heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na de kerstvakantie kwam ik in de vijfde klas, bij Leo Romeijn.

  Na de kerstvakantie kwam ik in de vijfde klas, bij Leo Romeijn. Na de verhuizing naar de nieuwbouw van de wijk Voorhof wilde ik op mijn oude lagere school bij het centrum van Delft blijven. Maar deze school was veel leuker (moderner). Ik ging van schrijven met pen en inkt naar balpen (heligschennis!).

  jac p. thijsse school, 1968

  Bijna alle gebouwen gehad: brugklas in de noodgebouwen Juniusstraat, daarna Westvest, dan Mijnbouwstraat en nog net 1 jaartje in de nieuwbouw aan de Juniusstraat.

  Bijna alle gebouwen gehad: brugklas in de noodgebouwen Juniusstraat, daarna Westvest, dan Mijnbouwstraat en nog net 1 jaartje in de nieuwbouw aan de Juniusstraat. Lekkere boterkoek van meneer Beekhuizen (ex-banketbakker), toen conciërge op de Juniusstraat. Actief geweest bij de leerlingenvereniging en schoolkrant totdat deze van hogerhand werd overgenomen door de twee gymleraren (De Groot en Parrel?).

  Grotius College, 1970

  ?