Arthur van der Linden

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arthur van der Linden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arthur van der Linden heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Fijne school, Vooal de gymleraar was leuk (oja Jan en Ellen Lammers, uitkieken in Zutphen, werk namelijk op een paar km van jullie huis en als ik bij jullie in de wijk aan het werk ben, zwaaien kan geen kwaad!! Arthur.

  Fijne school, Vooal de gymleraar was leuk (oja Jan en Ellen Lammers, uitkieken in Zutphen, werk namelijk op een paar km van jullie huis en als ik bij jullie in de wijk aan het werk ben, zwaaien kan geen kwaad!! Arthur

  de Rank (lagere tuinbouwsch..., 1998

  Sja helaas zat ik ook op deze school, de leraren waren op een aantal na klote vooral van der Meulen en de Ronde, Ik hoop dat ik ze nooit meer zie, en dat geld ook voor mijn meeste klasgenoten wat een stelletje asociale iritante klootzakken!.

  Sja helaas zat ik ook op deze school, de leraren waren op een aantal na klote vooral van der Meulen en de Ronde, Ik hoop dat ik ze nooit meer zie, en dat geld ook voor mijn meeste klasgenoten wat een stelletje asociale iritante klootzakken!

  Arnhemse Schoolvereniging, 1994

  Fijne school vooral John Langeveld was een leuke meester!.

  Fijne school vooral John Langeveld was een leuke meester!

  De Baanbreker, 1990

  ?