Arthur Korver

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arthur Korver en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Arthur Korver heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Met een groepje een hele leuke...

  Met een groepje een hele leuke tijd gehad. Af en toe moest je ontzettend stompzinnige projecten doen maar ach...het was heel leuk en toch ook nog wel wat opgestoken daar!!.. Vooral de pauzes waren top, op de vensterbank zitten en dan maar een beetje mensen kijken. Natuurlijk ook een paar leuke docenten gehad; mw. Sarrucco (of hoe je dat ook schrijft..), die mevrouw van recht...;-), en verder weet ik eigenlijk geen namen meer..

  2003, Arthur Korver

  In de 5e klas hier terecht gek...

  In de 5e klas hier terecht gekomen, vanaf de Hoeksteen in Aalsmeer. Klein klasje, met meester de Moor. Ruzie maken met 'die gasten' van de openbare...Verder weet ik hier niet zo heel veel meer vanaf. Een paar namen kan ik me nog herinneren.

  2003, Arthur Korver

  Was een erg leuke school. De e...

  Was een erg leuke school. De eend die we op de kleuterschool in de klas hadden tot de mega trap/duw auto's, dat immense schoolplein, en natuurlijk een hoofdmeester waarvan het je het dun in je broek deed! En toch was het leuk!

  2003, Arthur Korver
  ?