Arnout Rietveld

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arnout Rietveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arnout Rietveld heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat samen met mijn broer Frank op deze school.

  Ik zat samen met mijn broer Frank op deze school. Mijn vader was M.C. Rietveld. Hij was leraar Engels. Hij is in april 1960 ploseling overleden, Mijn broer heft eindexamen dat jaar gedaan en ik ben overgeplaats naar de Eindstede Mulo hetgeen geen succes was. Daarna ben ik naar de Hoedemaker Mulo gegaan, de Chr kweekschool en zo ben ik het onderwijsvak ingerold, net als mijn vader. Ik ben nu met de FPU en heb 2 zware operaties ondergaan en leeft weer op!

  Chr. MULO Julianastraat Loo..., 1956

  Een fijne tijd gehad op deze school.

  Een fijne tijd gehad op deze school. veel geleerd, lol gehad, muziek gemaakt! Lang leve leraren als Van Dam en Van der Ende!

  Chr. Ped. Acad. J.D.de Viss..., 1964

  Hallo, mijn naam is Arnout Rietveld.

  Hallo, mijn naam is Arnout Rietveld. Ik heb 2 jaar op deze school gezten in de lage gebouwen in Overvoorde. Eerst een paar maanden in het grote gebouw! Ik weet alleen de naam van de directuer, de heer de Heus en mijnheer Postma nog. Mijn vader zou leraar engels worden maar is in 60 overleden. Ik was redelijk bevriend met Leslie van Delft. Is er nog iemand die iets meer weet. Ik hoor het wel. hoi

  Hoedenmakersschool, 1960

  ?