Arnoud E.van den Broek

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arnoud E.van den Broek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arnoud E.van den Broek heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Deeltijd opleiding gedaan.

  Deeltijd opleiding gedaan. Leuke tijd maar eerder druk met het werk en collega's dan studiegenoten helaas...

  Universiteit Utrecht, facul..., 1999

  Jammer dat het oude gebouw met kerk weg is, toen ik bij een ander las over de muziek lessen op zolder moest ik gelijk denken aan mijnheer van Zoeten die zijn voeten (volgens het liedje) waste in de vissekom, alleen zongen wij niet de heer van zoeten maar

  Jammer dat het oude gebouw met kerk weg is, toen ik bij een ander las over de muziek lessen op zolder moest ik gelijk denken aan mijnheer van Zoeten die zijn voeten (volgens het liedje) waste in de vissekom, alleen zongen wij niet de heer van zoeten maar een andere naam.... Ook de leraren Kerkhof en De wissel doen veel herinneringen opwaaien. Daarbij ben ik nog steeds op zoek naar een complete versie van de copietjes die De Wissel uitdeelde bij geschiedenis les. Waar hij allerlei historishe feiten terug kon herleiden naar de stad Utrecht????

  Thomas a Villanovaschool, 1976

  Leuke tijd gehad, eerst in de keten die naar zeggen door de brandweer niet gekeurd mochten worden anders zou de schoo, er ivm de veiligheid gelijk uit moeten.

  Leuke tijd gehad, eerst in de keten die naar zeggen door de brandweer niet gekeurd mochten worden anders zou de schoo, er ivm de veiligheid gelijk uit moeten. Later naar de Bontekoe laan gegaan. Wat ik op deze school deed en wat ik er nu nog aan heb is weinig maar het was zeker een leuke tijd. Veel geklaverjast en getoupt in de kantine, leuke triop naar Berlijn gemaakt dat toen nog Oost Duitsland was.

  Christelijk College Abstede, 1986

  ?