Ontdek PLUS

Arnold Verwoerd

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arnold Verwoerd en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arnold Verwoerd heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De meest favoriete herinneringen liggen natuurlijk bij de Parijs-Reis.

  De meest favoriete herinneringen liggen natuurlijk bij de Parijs-Reis. Het "Juffen" met Robin Kooyker zal ik nooit vergeten, wat was die gozer dronken toen! Ik kan me ook nog een dagje Tropenmuseum herinneren, waarbij we een 1,5liter colafles meenemen, die was aangevuld met een flinke slok rum. Toen Marieke een slokje nam, moet ze dat toch geproefd hebben. Leuk dat ze er niets van zei en ons verder liet genieten van de BaCo om 9 uur 's morgens. Verder kan ik nog steeds lachen om de elektrische aanstekeres die we uit elkaar sloopten, om vervolgens deze tegen iemands oor aan te houden als hij op de trap liep. Gegarandeerd suc6!! Als ik aan Exalto denk, dan denk ik aan fruitstaafjes, stroopkoeken, chocomel en roze koeken.

  Kennedy Mavo, 1989

  Tja, ik was gewoon het liefste jongetje van de klas.

  Tja, ik was gewoon het liefste jongetje van de klas. Met meidentikkertje altijd vooraan staan, je kent het wel. Mocht altijd meedoen met voetbal, al kon ik het voor geen meter (nog steeds niet trouwens). In mijn pennenbakkie lagen altijd meer 'fireballs' dan pennen. Erkens kon dat geloof ik niet echt waarderen, maar dat had hij volgens mij wel met meerdere dingen.

  Eemdal School, 1980