arnold vanlindert

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van arnold vanlindert en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  arnold vanlindert heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  kannibaaltje spelen walter Knopper, Jacco Dix, Vincent van Rooijen en raymond Feron, Lilien Ossendrijver en Jolanda de goede waren het beste in sport.

  kannibaaltje spelen walter Knopper, Jacco Dix, Vincent van Rooijen en raymond Feron, Lilien Ossendrijver en Jolanda de goede waren het beste in sport. Jeroen was verliefd op Lilien. Edwin v/d Berg ging van Saestum af en ik nam zijn voetbalshirt over toen ik erop ging. Jan Pieter Prijten had alle suskes en Wiskes en heel veel soldaatjes. Vincent hield van Queen, net als al zijn broers. Michel ter Braak wilde architect worden. In de derde klas en de vierde klas waren alle jongens verliefd op Caroline van de Berg. In de zesde klas waren er veel ruzies. Mark van de Beuken was natuurlijk een uniek figuur. Hij kon keihard boeren. Mark was verliefd op Jolanda de Goede. meneer Peters, meneer van Gilst en meneer van de Poel.

  2004, arnold vanlindert
  ?