Bekijk het volledige profiel van Arnold van veen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Arnold van veen heeft 0 klassenfoto's en kent 30 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Geen fijne herinneringen aan d...

Geen fijne herinneringen aan de erg strenge juf Grootveld. Klas 2/3 kregen we vervangster juf de Geus die ik niet zo leuk vond. Klas 4/5 door van Tilburg een prettige leraar was. Laatste klas was van meester de Geus die behoorlijk streng was. Leukste herinnering was de fijne vakantie in Assen. Daar luisterde Dick Bakker, klas 5 niet goed naar zijn moeder tijdens 1 van de vele fietstochten in de Drentse bossen. Dick reed toen tegen een rood/wit paaltje en ging naar huis. We hebben de training gezien van de Asser TT en de grote kermis.

2008, Arnold van veen

leraar Reijngoudleraar Kwaai...

leraar Reijngoud leraar Kwaaitaal School bestaat niet meer. Lesstof was veel tekort t.o.v. de praktijk. Van veel vakken heb ik weinig gehad voor in de praktijk.

2008, Arnold van veen

Leuke leraar maatschappijleer/...

Leuke leraar maatschappijleer/Duits leraar look a like David Bowie. Chef van Iersel was een hele goede wiskunde leraar. Leraar Bonte gaf nederlands. Bij leraar Stoffers moest je altijd een spatscherm mee hebben. Leraar Hoogeboom (2016 overleden) die metaalles gaf. Er werd redelijk les gegeven. Het schoolgebouw bestaat nog.

2008, Arnold van veen
?