Arnold Rooyakkers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arnold Rooyakkers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Arnold Rooyakkers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Was toch een leuke tijd,de les...

  Was toch een leuke tijd,de lessen van Overmans,Voezenek,Brouwer,v/d Ham(met z'n kromme vingers),en natuurlijk die gek Stoffels, en als ik dit neerschrijf dan stromen de herinneringen binnen zoals bij vele van jullie denk ik. Niet in het dorp mogen komen in de pauze, kreeg je toch 30 uur nakomen voor! Het geweldige nieuws van Dhr. Davids dat de school afgebrand was,als het goed is was er iemand zo slim geweest er foto's van te maken en aan de leerlingen te verkopen, ikzelf heb natuurlijk ook een setje aangeschaft en heb ze nog geloof ik ergens. Namen van leerlingen: Wilfried Vos,Peter Tindal,Theo Pepermans,Erneto Lima Medina (nice hair), Rob Kroon 2X, .....Multum, Arnold Vonk, meer schieten me er even niet binnen.

  2004, Arnold Rooyakkers

  Fijne tijd gehad daar met mede...

  Fijne tijd gehad daar met medeleerlingen zoals Ton Balster, Gerrie Pak, Ron Boerman, Murat Matpanozer, en meisjes Monique Bot!!!, Annelies.....?, Anna Marie Schlenker? ja en nou weet ik er effe geen meer, maar dat komt vast wel weer boven. Leraren: Klinkum of zo, de zusters Norberta, Brigida? Hoofd school Teew(s)en?. Noord 67 ernaast Dansschool wuister.

  2004, Arnold Rooyakkers
  ?