Bekijk het volledige profiel van Arno Wiebosch en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Arno Wiebosch heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Tussen de middag tafelvoetball...

Tussen de middag tafelvoetballen in cafetaria in het winkelcentrum(pje)en in de juxbox die daar stond plaatjes draaien van de Stones en Beatles Namen die ik mij nog kan herinneren Vogelzang (woonde in Culemborg),Rehe Eveline v.d.Berg,Aart Beeke. Leerkracht Hr.van Boetselaar.

2006, Arno Wiebosch

Ik zat samen met mijn tweeling...

Ik zat samen met mijn tweelingzus Christa tot halverwege de 4eklas op deze school.Wij zijn daarna verhuisd naar T'Gooi waar ik nog steeds woon.Ik herinner mij alleen nog Philip van Goethem die een kano had waar wij mee eilandjes gingen ontdekken op het Paterswoldsemeer.Kan mij ook nog herinneren dat wij op school met koninginnedag altijd het Gronings volkslied moesten zingen. Wij woonden op de Lokveenweg en om de hoek woonden Bram en Sjoukje de Vink die ook op dezelfde school zaten.

2006, Arno Wiebosch

Voetballen op veldje naast de ...

Voetballen op veldje naast de school. Hr Flier ( hoofd van de school) Hr.Bootsma en Mevr Karseboom Gym. klasgenoten Kees Bendel, Piet Totte,Bartha Rovekamp,John?Jansen.Jan Pieter Meyboom.Dieneke Miedema,rob van Maanen,Eddy Makinje.Ronald Kohler.

2006, Arno Wiebosch
?