Bekijk het volledige profiel van Arno Vrins en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 18

Arno Vrins heeft 18 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Het blaasorkest de Klootkransb...

Het blaasorkest de Klootkransblazers is een leuke herinnering. Ook de studentengroep biomedische gezondheidstechniek die pro-deo voor minder-valide (en minder draagkrachtige) mensen "objecten" bedachten en in elkaar knutselden. Tevens de afstudeerders Adje van Berlo, Wim Devens, en Peter Slaats Ik studeerde af bij Chris Snijders.

2004, Arno Vrins

Leuke tijd gehad. In het begin...

Leuke tijd gehad. In het begin veel buffelen, maar dat hoorde erbij. Het eten in de Mensa niet te vre.... tot er een nieuwe kok kwam. Gewoond in de Gabrielmetsulaan 13.

2004, Arno Vrins

De leukste herinneringen zijn ...

De leukste herinneringen zijn natuurlijk de fratsen die werden uitgehaald achter de rug van de leraren. Bijvoorbeeld tijdens de biologieles van Cools. Natuurkundeles met Simons en Evertz waarbij de laatste tegen een muur aanliep terwijl hij plastische deformatie van botsende deeltjes probeerde uit te leggen. Van Doveren heb ik het meeste opgestoken van wiskunde. In de klas hadden we drie meiden Thea van Sambeek, Jeanne Voesten en Han Wijnhoven. De klassenfoto (B44) bij Thea roept weer leuke herinneringen op. Ben laatst nog naar de school gaan kijken. Kwam bedrogen uit want er stonden woningen. Waar moet je nu een reünie houden?

2004, Arno Vrins
?