Arno van Kerkhoff

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arno van Kerkhoff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arno van Kerkhoff heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Nadat de school (ik weet niet meer hoe hij heette) in de Dufaystraat werd opgeheven ging de meeste leerlingen naar de Corn.

  Nadat de school (ik weet niet meer hoe hij heette) in de Dufaystraat werd opgeheven ging de meeste leerlingen naar de Corn. Krusemanschool. Ik kwam daar voor de laatste twee jaren van de lagere schoolopleiding, in de vijfde klas bij meester Stokvis, en in de zesde bij meester Lindscheer. Hij was een geweldige onderwijzer. Hij vond dat ik te veel grappen maakte tijdens de les zoals een keer in mijn rapport stond. Ik herinner me nog Wim Lücken en Els van Hilst, maar verder niet erg veel meer.

  Cornelis Krusemanschool (Op..., 1961

  Bij toeval ben ik op deze website afgekomen.

  Bij toeval ben ik op deze website afgekomen. Best leuk. Ik woon op het ogenblik nog in Namibia, waar ik sinds 1997 leraar cello aan het conservatoium/ college of the arts, en dirgent van het Namibia Nat. Symph. Orchestra gewerkt heb. Na mijn studie aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam ging het naar Enschede in het Overijssels Philharmonisch Orkest. Daarna naar Kaapstad en dan naar Namibia. In September van dit jaar (2003) trek ik weer terug naar Europa. Ik heb nog wel eens aan de tijd op school doorgebracht, veel tijdverknoeien was het toch ook wel. In de van Ostadestraat, waar de gymnasium afdeling gehuisvest werd na de fusie van P. C. Hooft en Comenius, was het best gezellig. Even naar de kroeg op de hoek als er een uur vrij was en Grieks in de kamer van Egeter met de koffie erbij. Ik ben weleens benieuwd wat er van al de klasgenoten ( 6A jaargang 1968-´69, eindexamen in 1969) geworden is. Bijvoorbeeld May Lee Oen en haar onafscheidelijke vriendin Nanda Kronenberg, Felix Swart en Saskia Kramer (het "echtpaar" in de klas) en Jan Vonk. Als iemand iets van hen gehoord heeft stel ik belang. Heeft nog iemand een klassefoto van deze klas, die zou ik graag hebben.

  Berlage Scholengemeenschap ..., 1963

  ?