Bekijk het volledige profiel van arno van Elswijk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

arno van Elswijk heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Volgens mij zat ik ook op deze...

Volgens mij zat ik ook op deze school, hahahah. Zie geen bekende namen er bij staan, maar volgens de verhalen zat deze school aan de moerkerse straat weg???? tegen zuid plein aan bijna. ik was toen met electra bezig, MBI. Nu staat hij in Rotterdam Noord dacht ik. Er was wel een leraar die bij ons uit de buurt kwam, van de LINDE geloof ik. ik weet nog wel dat er een Iron Maiden fan in de klas zat, van hem heb ik diverse bandjes van iron maiden gekregen( ik heb er nog 1 of 2 liggen)

2006, arno van Elswijk

De herineringen zijn er wel, m...

De herineringen zijn er wel, maar ik weet niet of je die hier neer moet zetten. In de pauzes onderandere naar de DUMP, en naar het snoep winkeltje. Komen er nog wel eens om te winkelen, best een gezelig dorp. dat ik dat toen niet zag!!! Over school , diverse leraren BV Zwijnenburg, Ketting, Rosmolen, van Dijk, er zijn er nog wel meer, maar deze maakte de meeste indruk op mij.

2006, arno van Elswijk

het is wat hoor, de meeste van...

het is wat hoor, de meeste van mijn klas komen nu zelf hun kinderen naar deze school brengen, onze 2 dochters zitten er ook op nu.

2006, arno van Elswijk
?