Arno Tuinman

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in Duiven

  Bekijk het volledige profiel van Arno Tuinman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arno Tuinman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Altijd afweging maken tussen klaverjassen of naar het klaslokaal.

  Altijd afweging maken tussen klaverjassen of naar het klaslokaal. Veelal won het eerste. Rustig aan gedaan en na 6 (af en toe rustige) jaren examen gehaald.

  HTS, 1988

  e-mailadres: arno .

  e-mailadres: arno . tuinman "monkeytail" zonnet . nl en dan zonder spaties natuurlijk! (Je moet creatief zijn om je adres te versleutelen ;-) 21-3-04: Arie dat is ook lang geleden. We hebben heel veel fikkies gestookt bij jou thuis. Na de lagere school is het contact verwaterd. Jammer. Maar ik woon nu in Duiven en da's om de hoek. Rob: Volgens mij zat je op de HAVO bij mijn broer Martijn:in de klas. Sabine: Die rookworst kan ik mij niet meer herinneren. Ik zou nog laten dat we 25-11-03 een flinke meid gekregen hebben: Mirthe. Gisteren (20-3-04) Meta wessels nog gesproken op de reunie van middelbare school. Gaat goed met haar en haar zus. 14-11-03: Hoi Sabine, dat is lang geleden. Ik heb het wel eeen leuke tijd gevonden op die school. Kan me nog herinneren dat als we iets eerder naar huis gingen we gebukt onder de ramen doorliepen om door het hek van de kleuterschool te kunnen. Zo kon je een stukje afsnijden. 's Winters kwam er altijd een grote tankauto om olie voor de kachel te brengen. En oh ja je moest altijd op tijd op het schoolplein zijn want anders "was je em" bij overstekertje spelen. De grootste lol heb ik gehad met kamp. Gingen we 3 dagen naar nunspeet of zo in zo'n huisje en dan 's avonds wilde zwijnen kijken. Als je lang nadenkt komt er steeds meer naar boven. Kun jij je nog herinneren dat in de 1e of 2e klas als de bel ging iedere klas in rijen van 2 moest opstellen dat je zo per klas naar binnen ging. Hoe heette die juf ook al weer die voor van Eijck inviel die werd helemaal weggepest door iedereen. Wat een gajes waren we! Ik weet nog wel dat je om de beurt koffie moest zetten en dat ik (met nog iemand) toen op 1 april de suiker vervangen hebben door zout. Maar ja het duurde zo lang dat ze ons door hadden. Ik zal ook eens kijken naar foto's want die heb ik zeker wel. Dan zal ik ze scannen en plaatsen. Ik hoop dat er nog meer aanmelden. Lijkt me ook wel leuk om eens een reunie te doen met onze 6e klas. Weet je ook nog dat we aan het eind van de 6e bij ons in de tuin een barbeque hadden? Nog iets over mij: Ben nu 4 jaar getrouwd heb een zoon van 2,5 en a.s. maadag (17-11-03) is de 2e uitgeteld en wordt een meisje. Woon nu in Duiven. Nou als ik nog wat weet voeg ik wel weer toe. Hoi

  Talmaschool, 1977

  ?