Arno tenBroeke

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arno tenBroeke en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Arno tenBroeke heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke school maar ik had niwt zo veel vrienden je een weet ik er nog te herinneren en dat is Tjeert Schotanus en zijn zus ( Joke ) vond ik toen best aardig maar zijn zag mij niet zo zitten.

  leuke school maar ik had niwt zo veel vrienden je een weet ik er nog te herinneren en dat is Tjeert Schotanus en zijn zus ( Joke ) vond ik toen best aardig maar zijn zag mij niet zo zitten. En ik herinner me ook Mannus Brink nog en rooie kees maar dat waren absoluut niet mijn vrienden. ben eigelijk best veel gepest maardaar geen nadelige gevolgen aan overgehouden

  Immanuël, 1970

  hele leuke school was soms wel veel trap lopen maar altijd heel erg goed naar mijn zin gehad ik heb in de volgelde klassen gezeten 1973 = 1H 1974 = 2C en daarna in electro 3 en 4.

  hele leuke school was soms wel veel trap lopen maar altijd heel erg goed naar mijn zin gehad ik heb in de volgelde klassen gezeten 1973 = 1H 1974 = 2C en daarna in electro 3 en 4

  voor VMBO Harderwijk, 1973

  goede herinneringen gehad aan deze school.

  goede herinneringen gehad aan deze school

  De Inktvis, 1968

  ?