Bekijk het volledige profiel van Arno Sprangers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Arno Sprangers heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Tot het kandidaats heb ik ster...

Tot het kandidaats heb ik sterrenkunde en wiskunde gestudeerd. In ben afgestudeerd in de toegepaste wiskunde. Mooie tijd. Ik heb nog steeds contact met sommige medestudenten van toen.

2003, Arno Sprangers

We kregen in die tijd les op v...

We kregen in die tijd les op verschillende locaties, o.a. in een mooi oud gebouw aan de Tuinstraat (?), maar ook in noodlokalen. We hadden zelfs nog les op zaterdag. Een heel populaire docent was meneer Tjen (Engels). Leuke klas. Ik heb nog een foto gevonden uit die tijd. De leraar die ‘ombeend’ wordt (door Michael Dubbeld) is meneer Zuidgeest, onze leraar Nederlands. Mij zie je op de bovenste rij (vierde van links).

2003, Arno Sprangers

Net als veel van mijn oud-klas...

Net als veel van mijn oud-klasgenoten heb ik speciale herinneringen aan mevrouw Huijbrechts (heel gedreven en stimulerend) en aan meneer Nijland, die zo vriendelijk was aan mij een hoger cijfer te geven dan aan Cor Verwaal, van wie ik alles had overgeschreven. Cor en ik heb één keer gespijbeld, maar daar hadden we ook wel een heel goeie reden voor, namelijk het bijwonen van opnames voor ‘Ja Zuster Nee Zuster’. Meneer Blauw (Engels) had er alle begrip voor…

2003, Arno Sprangers
?