Arno Ruigrok

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arno Ruigrok en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arno Ruigrok heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Broeder Gryzologius was in het begin een lastpak maar deze kwam later enorm bij.

  Broeder Gryzologius was in het begin een lastpak maar deze kwam later enorm bij. Hij gaf Franse les en reed op een brommer tussen het klooster aan de Schiedamseweg in Rotterdam en de school op de mgr. Nolenslaan in Schiedam. Naast de school lag de Spinazie-academie zoals de huishoudschool werd genoemd. Aan de overkant van de school was een snackbar die in de pauzes door veel schlolieren bezocht werd. Gymen deden wij in een oude school met houten vloer in het cemtrum van Schiedam, in het beatrixpark en zomers in het Groenoord Zwembad.

  Sint Jozef en Antonius Mulo, 1966

  Ik kan mij uit deze periode broeder Blazius, meester Cocks, mijnheer Meier herinneren.

  Ik kan mij uit deze periode broeder Blazius, meester Cocks, mijnheer Meier herinneren. Klasgenoten in die tijd waren Hans Bleker van de Willem Buitewechtstraat, Hans Moolhuizen van de Schiedamseweg, Vincent Willems van de wasserij aan de voor-of achterhaven, John Rossen uit de Schippersstraat, Henk Woudenberg uit de Albregt Engelmanstraat, Johnnie Ruijs uit de Puntstraat. Het was altijd voetballen op de speelplaats en aan de overkant was de snoepwinkel en een winkel van Muziekhandel Saris. In het zesde schooljaar zijn de klassen met de "meidenschool" nog naar Lunteren geweest. Was erg gezellig.

  st Antonius Abt school, 1957

  ?