Bekijk het volledige profiel van Arno Rog en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Arno Rog heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Kerkorgel bij Haite v.d. Schaa...

Kerkorgel bij Haite v.d. Schaaf en Hammond-orgel bij Emile Simonis. Klasgenoten waren Erik Visser (zie ik nog regelmatig), Bert Brons (vertrokken naar Noorwegen), Jan Overmars (vertrokken naar Noorwegen), Alie v.d. Laan (zie ik af en toe), Heleen Brouwer, Ingrid Alewijnse

2004, Arno Rog

Ik zat op deze lagere school t...

Ik zat op deze lagere school toen deze wijk in Sneek net was opgeleverd. Op de eerste schooldag waren de bankjes en andere leermiddelen nog lang niet voldoende aanwezig. Ik herinner me van de docenten juffrouw J. Stam, meester De Vries, meester Hoomoedt (met zijn robot in klas 5) en meester W(illem) Tjerkstra, die ondertussen later zelf directeur van een andere school in Sneek werd. Met meester Tjerkstra mocht iedere leerling op een middag mee voor een vaartochtje met zijn zeilboot op het Snekermeer, een hele belevenis! Ook schiet me hier ergens de deelname aan de schoolmusical 'Het koffertje van de heer van Dalen' in herrinering. Ook dhr. Oppewal staat mij - vanwege zijn indringende verhalen - nog voor de geest.

2004, Arno Rog
?