Bekijk het volledige profiel van Arno Ooms en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 23

Arno Ooms heeft 23 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Avond HEAO aan de houtrustweg ...

Avond HEAO aan de houtrustweg gedaan. Commerciele Economie. Klas van 38 personen in september, met Kerst nog net de helft en aan het einde van het eerste jaar zaten 5 personen elkaar aan te kijken. Reden; Veel afhakers en overstappers naar andere studierichting. Ik was eigenwijs en bleef CE doen. Kernvak Bedrijfseconomie was het rampenvak voor mij. (5.9 was onvoldoende)Voor BE kwam ik speciaal een 3e avond bij een andere leraar extra lessen volgen. (ook hulp van medestudent van Lith) Wiskunde, Statistiek, Informatica, Commerciele economie (den ouden) en Engels waren oké. Bedrijfsadministratie en Recht waren natuurlijk een hakken-over-de sloot-vak. Deze school was voor mij in die tijd niet meer te combineren met privéleven en werk. Ik moest eind 3e jaar afbreken. Dat was vreselijk balen. Ik was met een aantal vakken al helemaal klaar maar deelcertificaten kenden ze nog niet.

2007, Arno Ooms

HBO Bedrijfskunde, modulair op...

HBO Bedrijfskunde, modulair opgebouwde avondstudie op de maandagavonden in Den Haag, vaak Mercure Hotel. Samen met collega Marcel Staring begonnen. Voor school gaan we natuurlijk eerst eten bij Fat Kee 1e jaar gezellige klas met 13 personen. 3 vrouwen 10 man. ik ben met 45 jaar de oudste student en broekie Eric van 24 had qua leeftijd mijn zoon kunnen zijn. Er zitten wat struikrovers bij en we lachen gelukkig veel. Weer erg wennen aan 10 jaar geen grote avondstudie en in combinatie met drukke baan. In 2e jaar gekozen voor afstudeerrichting kwaliteits- en Procesmanagement. Gestart met grote groep circa 18 medestudenten met heel verschillende achtergrond. Oude groep uit elkaar gevallen door andere afstudeerkeuze. Dit jaar veel praktijkopdrachten. Wel heel leuk en leerzaam èn direct in de praktijk toepasbaar. Ook enorm veel huiswerk.

2006, Arno Ooms

(Hoofd)meester Crama als banjo...

(Hoofd)meester Crama als banjospelende goochelaar/clown Camarco in zesde klas, juffrouw Andrea in de 1e, 2e ?, juffrouw Baas in de 3e, meester Benno Aartse in de 4e die ik al kende van Harmonie Cresendo, meester michels in de 5e, die altijd egels in zijn tuin had. Ik deed vaak mee met het jaarlijkse toneelstuk in Lido. In die schooltijd ben ik binnen noordwijk wel verhuist van Pietheinstraat naar de Crocusstraat nr 7 vanaf die tijd trok ik altijd met Daan Paff op, die vlakbij woonde. Andere vrienden, Robert Landsman en Frank Knotter uit Noordwijkerhout. Daniel de Lint van Wijngaarden had thuis de complete Pinkeltje (Dick Laan) verzameling. Die woonde in de tijd dat ik met hem omging aan de Koepelweg/Atjeweg maar verhuisde volgens mij regelmatig. In de 1e klas (1966) schreef ik nog met een inktpen en in de 2e kregen we een bic balpen. We mochten allemaal inktpennen met de inkt mee naar huis nemen (heb ik nog ergens) Meiden uit de klas; Silvia van Bregonje (was vriendinnetje in de 1e, 2e klas en die woonde toen Kruidhof 4 of 6), Evelien van Veen (dochter van tandarts), Ellen van de Lende (van Ellende), Lenny Korbee, Yvonne Asselbergs, Ingrid van Venetiën, die bij mij in de Crocusstraat woonde. Jongens: O.a. Willem Mooijekind(van de snackbar), Boele Tienstra, Paul Rubingh, Berend Tooms, Daan Paff, Bert Blommendaal, Peter Meijerinck. Veel kinderen van Hummelhof gingen naar de Witte.

2006, Arno Ooms
?