Bekijk het volledige profiel van Arno Oerlemans en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

Arno Oerlemans heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Kwam in de tweede vanaf de Hav...

Kwam in de tweede vanaf de Havo. Heb o.a. bij Wilfried en Mathe in de klas gezeten die ook op deze site staan. Samen erg veel gelachen en de beest uit gehangen. Ik herinner nog goed de strafmiddag op vrijdag. Leukste herinnering is uit de aardrijkskunde les van de "Stekel". Iemand had een stinkbom in de klas gegooid in de hoop dat we geen les meer kregen. Toen deed de "Stekel" de beste zet uit zijn loopbaan. Hij sloot ons op in de klas en ging zelf door het raam op de gang staan kijken. Heb geen enkele foto uit deze periode dus als iemand mij daaraan kan helpen graag. arno(punt)oerlemans(ed)home(punt)nl

2004, Arno Oerlemans

Brommers scheuren, geld bijver...

Brommers scheuren, geld bijverdienen en feesten. O ja en leraren het leven zuur maken. Mijn beste vriend was Bert Verschueren die ook op deze site staat. Zal binnenkort foto's bijplaatsen. Enkele goede herinneringen zijn: de Londen reis, tussen de middag in de gaten gehouden worden door de concierge de Jong, de eind examenfeesten. Twee reunies meegemaakt waarvan de tweede, ergens half de negentiger jaren de leukste was.

2004, Arno Oerlemans
?