Ontdek PLUS

Arno-Marc DeJong

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arno-Marc DeJong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arno-Marc DeJong heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  SV Roderick waar ik pas in het 3e jaar lid van werd.

  SV Roderick waar ik pas in het 3e jaar lid van werd. Vanessa op de fiets naar het station gebracht in mijn sooscie tijd (83-84). 2 keer Jaarfeestcie, Almanakcie en lid van VIP, Sangsaed, de vooscie. En gewoon binnen de limiet mijn diploma gehaald. Het kan dus toch.

  HEAO, 1981

  Volgens mij heette de school toen de Prinses Marijke School; ik kwam er in de eerste en vertrok in de 3e klas.

  Volgens mij heette de school toen de Prinses Marijke School; ik kwam er in de eerste en vertrok in de 3e klas. Meester de Haan was het hoofd van de school; De klassen waren opgesplitst; er waren volgens mij maar 4 lokalen; Meester de Bruijn (met hoed) had een boomgaard met fruit en notenbomen; bij hem kon je fruit "verdienen" als je b.v. de tafel van 12 wist. Ik zat bij een juf met rood haar in de tweede klas; ik ben haar naam vergeten. Buitengym vond plaats op het voetbalveld van SVM. Naast de school was een huishoudschool; later kwam er een kleuterschool aan de overkant van de straat. Ik woonde naast de watertoren in een huis dat later volledig kantoor werd van het waterleidingbedrijf.

  De Springplank, 1970

  De Carnavalsband (Keukenbeukers) olv Chris Keuken; Hierin speelde meer leraren (Dhr van Weele, Dhr Sassenburg (met een halve baard), Dhr Mudde).

  De Carnavalsband (Keukenbeukers) olv Chris Keuken; Hierin speelde meer leraren (Dhr van Weele, Dhr Sassenburg (met een halve baard), Dhr Mudde). Andere herinneringen: prachtige sportdagen op het enorme bij de school aanwezige sportveld; mijnheer en mevrouw Romijn in de kantine/aula. Mijnheer Roos met zijn voorkeur voor de Tremmeloes (Schrijf je dat zo ?? Silence is Golden); mijnheer van Boven met zijn Geraniums en rupsen. Dhr Autsema (te vroeg overleden en onvoorstelbaar humorvol). Dhr De Vroede, Dhr v.d. Vlist; feitelijk herinner ik mij van deze school nu (ruim 20 jaar later) nog meer mensen dan van de school die ik daarna ben gaan doen.

  Rijks Scholen Gemeenschap W..., 1975