Bekijk het volledige profiel van Arno Lisseveld en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Arno Lisseveld heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Het was wel een leuke school, ...

Het was wel een leuke school, maar dan vooral door je medeleerlingen. Heb veel gelachen en ben veel de les uitgetrapt, maar dat maakte niets uit. Moest voor school stage lopen bij de sociale dienst Dordrecht, ben daar vervolgens ruim 7 jaar blijven werken als bijstandconsulent en intaker, vervolgens juridisch medewerker, daarna ben ik juridisch medewerker geworden in Spijkenisse. Vervolgens ben ik voor een buro gaan werken en heb binnen diverse gemeenten verschillende dingen gedaan. Tegenwoordig ben ik bewindvoerder, WAT ??? ja bewindvoerder en als je niet weet wat dat is, dan betekent dit dat het wel goed met je gaat in deze krappen tijden. Ik ben nog steeds niet getrouwd, heb geen kinderen, maar woon wel samen met mijn vriend Marco, ja jullie lezen het goed. Hadden jullie dat wel of niet gedacht??? Nou ik zou zeggen organiseer eens een reunie, want Jolien heeft dat ook al geprobeerd heb ik net gelzen. Nou Jolien leuk dat je moeder bent geworden, is ook wel verassend voor mij om te lezen hoor ;-) Genoeg geouwe.... en laat eens wat van jullie horen. Groeten Arno Lisseveld

2004, Arno Lisseveld

Meester de Fijter, aardige man...

Meester de Fijter, aardige man, de rest was eigenlijk niet te pruimen, vooral ene meester Visser. Een ouwe cynische chagarijn van de eerste orde met een te duidelijke voorkeur. Wie hem nog kent weet wel wat ik bedoel.

2004, Arno Lisseveld
?