Bekijk het volledige profiel van Arno Koek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Arno Koek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

's Ochtends vroeg om half 8 op...

's Ochtends vroeg om half 8 op de fiets met Koos van der Meer, Wilma Droogh en Liesbeth Zwartelé. Onderweg pikte we Loes van der Boog op in Rijpwetering. Het was leuk om vanuit de polder naar de grote stad te gaan. Ik heb een leuke tijd gehad op het Agnescollege. Ik raakte bevriend met Freek van der Capellen, Coen Colsen, Monique Langeslag en Chiara Tissen. Verder was het de periode van de eerste liefde en de eerste zoen, maar ik zeg niet wie, dat weet ze vast nog wel!!! Jammer dat ik in 4 HAVO bleefzitten, eigen schuld. Maar gelukkig ben ik goed terecht gekomen. Ik ben vanaf1985 boekverkoper en woon tegenwoordig in Leiden, met Roel!

2003, Arno Koek

Ik heb een leuke tijd gehad op...

Ik heb een leuke tijd gehad op school. Eerst nog in de oude Mariaschool, bij huize Jacobus. Juffrouw Van der Boog, en later bij Juffrouw Wagenaar (juffrouw Knappertje). Ik heb handwerkles gehad van zuster Francoise. In het derde jaar was Juffrouw Van Cassel een strenge juf. Later hebben we een jaar in de noodlokalen aan de Westmeerlaan gezeten en toen nog een jaar in de huidige school. Ik heb 2 jaar bij Richard ter Brake in de klas gezeten. Hij was toen een hippe, vreemde eend en bij een klassebezoek aan huis op het merelplantsoen, werd ik geconfronteerd meteen open keuken en barkrukken. Echt modern voor die tijd. Het laatste jaar was natuurlijk voor Cas Juffermans, streng en oprecht en er vloog wel eens een asbak door het lokaal. Toen ik graag naar de HAVO op het Agnescollege wilde gaan, had hij in de eertse instantie kritiek; hij vond deze school te progressief. Ik ben blij dat ik deze keuze toch gemaakt heb. De rest ging naar de Bona. We waren vrij constant met 31 leerlingen. Ik was nummer 14 en zat tussen Tonny de Jong en Lex van der Meer. Gek dat je dat soort dingen niet vergeet.

2003, Arno Koek
?