Bekijk het volledige profiel van Arno Hoogerwaard en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Arno Hoogerwaard heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Dit waren echt mijn persoonlij...

Dit waren echt mijn persoonlijke topjaren op school !!! Samen met mijn goede vrienden Gino Supusepa en Jeroen Anker vanaf de MAVO (Da Costa) met z'n drieën naar het Comenius. Ook met z'n drieën gezakt en opnieuw een jaar in de vijfde. Veel vrienden gemaakt en gekregen in één jaar de vierde en 2 maal de vijfde. Yves Adam en Daniël 't Hooft waren goeie gabbers in Toscane (en ook op school natuurlijk). Fijnste leraren waren toch wel effetjes Pomp voor aardrijkskunde en Bakker voor Handel (!!, niet die voor tekenen, droplul was dat zeg !)En wat dacht je van Oil of Olaz mevrouw Brons. Maar wel een tof wijf !!! Maar zoals al eerder gezegd, beste schooltijd hier beleeft !

2004, Arno Hoogerwaard

Ohhhhhhh Esther van Strien, ik...

Ohhhhhhh Esther van Strien, ik was zo verliefd op je en toen ik via via werd uitgevraagd door jou, zei ik gewoon NEE !!!! Ik zat nog maar net op de Da Costa en was errug verlegen. Daarom zei ik ook nee... Tot en met het laatste jaar dat we in één klas zaten (bij aardrijkskunde van Van Wijngaarden naast elkaar...sjezus wat was ik verkikkerd op je !!) Maar nu ben ik heel gelukkig met mijn eigen meissie. In ieder geval heeft het nog heel lang lopen spoken in mijn hoofd ! Esther, de groetjes...

2004, Arno Hoogerwaard
?