Arno Haver Droeze

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arno Haver Droeze en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arno Haver Droeze heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  niet veel meer; leuke gymlessen en dansles en klasse avonden.

  niet veel meer; leuke gymlessen en dansles en klasse avonden.

  Zuiderpark hbs, 1962

  Werd naar Tijmstra gestuurd omdat ik op andere HBS 2x was blijven zitten.

  Werd naar Tijmstra gestuurd omdat ik op andere HBS 2x was blijven zitten. Dus naar Tijmstra, bolwerk voor "lastige" jongens (en een paar meisjes). Je wist waar je aan toe was en dat lukte met bijna iedereen ook goed. Als strafmiddagen niet meer hielpen, was er ook nog de straf "zaterdag"avond en dat werkte zeker. Tussen de middag gingen we meestal naar cafe "Balemans" in de Malle Molen. overvolle kroeg, waar je koffie dronk. De hele straat stond vol met brommers en fietsen. Leraren waren stuk voor stuk goed, de meest markante waren de directeur Haak (geschiedenis)en later Andringa (Frans), L'Escalier (geschiedenis); Broekhuizen (natuurkunde), mevrouw van Lier (frans), Grootenhuis (duits) iets te populair altijd en de scheikunde leraar die ons in het laatste jaar klaarstoomde met avondlessen. Z'n naam ben ik kwijt. Namen van mede leerlingen: Erik Koegler, Han Meijerink, Peter de Weerdt, Luc Sala, Peter Romeijn, Bart Dezentje,

  Tijmstra HBS / Handelsdag S..., 1965

  Blokfluitles van "van Venetië" tussen-de-middag tijdens overblijven in de 3e en 4e klas.

  Blokfluitles van "van Venetië" tussen-de-middag tijdens overblijven in de 3e en 4e klas. Jaarlijkse schoolreisje van de hoogste klassen naar een landgoed/ jeugdherberg? naam moet ik nazoeken. Dhr. "van Berk" eindelijk een jonge leraar met nieuwe impulzen, voor klas 6B. Ik ging van klas 5 naar klas 6A en dus heb ik nooit les van hem gehad. Klas 6A was standaard de klas van "Lingeman" het schoolhoofd. Je was bang voor hem, maar toch viel hij uiteindelijk wel mee, als je eenmaal bij hem in de klas zat. Ik heb nog schoolfoto's. t.z.t. zal ik ze bij plaatsen.

  Schoolvereniging, 1956

  ?