Bekijk het volledige profiel van Arno Grandiek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

Arno Grandiek heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik moest volgens mij in die ti...

Ik moest volgens mij in die tijd nog 2 dagen naar de vormingsschool. Fantastische tijd gehad, het was allemaal nogal losjes maar mede daardoor heel gezellig! Namen die ik nog weet, Els Riensta (lerares),Brenda,Ellen,Karel,Henny. Die paar dagen op kamp zal ik nooit meer vergeten!!

2005, Arno Grandiek

Heb ongeveer 9maanden in dit K...

Heb ongeveer 9maanden in dit Kindertehuis gezeten.Er stonden een aantal barakken naast het hoofd gebouw waar we ons overdag vermaakten.In het hoofgebouw sliepen wij en keken we tv.In die tijd begon zo`n beetje de man van zes miljoen.Namen die ik nog kan herinneren, Juf Jet, Dick Rothuizen, Meester van Orden Bestaat het nog? Ik ben benieuwd of iemand mij nog weet te herinneren.

2004, Arno Grandiek

Mijn vader heeft de naam van d...

Mijn vader heeft de naam van de school bedacht.Er was een wedstijd uitgeschreven tijdens de bouw van de school.Ik heb de prijs toen ontvangen (f25,-). Juf Lentze, Herman Ostheimer (heeft mij nog een keer aan mijn haren de klas uitgesleept!), Tom ??, Jo Plasmeijer. Leuke tijd, veel gekeet, achter de meiden aan. Schoolvoetbal tegen de andere scholen in Wormer.

2004, Arno Grandiek
?