Arno deWit

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arno deWit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arno deWit heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Natuurlijk F.

  Natuurlijk F.Lorist de 100 meter vd MTS af woonde en dan nog een kwartier te laat is, of in de pauze met de áuto ff naar huis ging.

  MTS Oss, 1991

  Eindexamen feest, na 2 uur uur kwamen we erachter dat "mMartijn wel héél erg lang op de WC was, gekotst en in slaap gevallen, eerst ff een foto van 'm gemaakt en daarna van de WC geplukt en schoongemaakt en natuurlijk de vage dag erna, met allerlei spelle

  Eindexamen feest, na 2 uur uur kwamen we erachter dat "mMartijn wel héél erg lang op de WC was, gekotst en in slaap gevallen, eerst ff een foto van 'm gemaakt en daarna van de WC geplukt en schoongemaakt en natuurlijk de vage dag erna, met allerlei spelletjes met leraren maar da valt nie meej as je de heule nacht wakker ben geweesj.

  Mondriaan College, 1989

  Verdachte geuren in "de theetuin" Het om 1 of andere reden steeds strenger wordende scholieren beleid van de basismarkt (-: En natuurlijk de wenkbrauw van Mr.

  Verdachte geuren in "de theetuin" Het om 1 of andere reden steeds strenger wordende scholieren beleid van de basismarkt (-: En natuurlijk de wenkbrauw van Mr. Bouwman

  Maaslandcollege, 1987

  ?