Bekijk het volledige profiel van arno brouwer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

arno brouwer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

KT Beeldende vorming. Als ik d...

KT Beeldende vorming. Als ik denk aan deze school,dan komen de woorden mikojel- speelgoed academie bij mij op. Veel lol weinig inhoud, veel zwevende personen, een rommelige organisatie met veel overspannen docenten. Het gaf mij de sleutel om binnen de jeugdhulp verlening mijn sporen te verdienen. Via deze weg ben ik in het onderwijs gerold en heb ik jaren in het Amsterdamse ZMOK onderwijs gewerkt. Nu werk ik als adjunct op een ZMOK te Santpoortschool.

2006, arno brouwer

Erg gezellige school. Het was ...

Erg gezellige school. Het was ook een mooie club bij elkaar. Milo Muitjes, Jan Dekker en nog vele die de tijd erg gezellig wisten door te komen. Ik heb zelf de directie, hoewel ik zijn naam niet meer weet( de rooie)vaak mogen begroeten. De geweldige lessen van Rademakers en broeder Sigusmunt en Cerfontijn. Kortom een geweldige tijd. Inmiddels ben ik zelf leerkracht op een ZMOK school in Amsterdam Z.O..

2004, arno brouwer

Voetballen op het plein bij de...

Voetballen op het plein bij de groete ongang van de school.het overblijven in de grote hal.

2004, arno brouwer
?