Bekijk het volledige profiel van Arno Brouw en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Arno Brouw heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Afd. Bouwkunde De bedrijfskun...

Afd. Bouwkunde De bedrijfskundige vakken leuk gevonden, niet de tekenvakken. Ook de stage op architectenbureau was zwaar klote. Opvallend was ook het kaarten in de pauzes. Namen van leraren komen niet gauw bij me op, maar enkele zijn toch opgevallen dat ik de namen of bijzonderheden nu nog ken. Zoals Van de Ven, die sportieve met de baard uit Hilvarenbeek en die kleine met de baard uit Moergestel. Later gebleken dat de opleiding uiteindelijk niet mijn beroepskeuze is geworden, mede i.v.m. de economische resessie begin 80.

2004, Arno Brouw

Leuke herinnering, die het ook...

Leuke herinnering, die het ook nu nog goed doet tegenover de kids, is de "elf" die ik behaalde bij handvaardigheid voor het opruimen van het houthok. Alleen hoe heet de leraar ook al weer? Verder veel lol gehad met de weddenschappen die Remmerswaal met de klas afsloot. Leuke leraren waren voor mij Juf Hendrix (biologie), de geschiedenisleraar ? en directeur Engels. Al met al een leuke tijd geweest.

2004, Arno Brouw
?