Arjenne De Wit-Schot

Kent 1 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arjenne De Wit-Schot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

  Arjenne De Wit-Schot heeft 8 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  De boottrip naar Engeland staat nog in mijn geheugen gegrift.

  De boottrip naar Engeland staat nog in mijn geheugen gegrift. Slappe lach met Trudy en Marieke. Ik heb op een feestavond op school nog een klein optreden verzorgd met de zoon van een lerares, ik ben helaas de namen vergeten.

  2007, Arjenne De Wit-Schot

  Helaas maar 1 jaartje meegemaakt.

  Helaas maar 1 jaartje meegemaakt. Ik zat in de klas bij Hester uit Zetten, Victor Groenendaal, Wijnand v/d Brink, Marcel Balgooi. Mijn beste vriendin Mariette Heijink zat helaas in een andere klas. Wel gingen we met alle 1ste klassen op werkweek in zeeland. Ik weet nog dat we in een huisje zaten en Elly Klomp wel even de appelmoes uit de koelkast zou halen en had toen de hele koelkastdeur in haar handen. Victor stikte in zijn eten en lag onder de tafel in tranen van het lachen. Richard Gerritsen was opvallend met zijn veel te korte zwarte strakke broeken met witte sokken en zwarte schoenen met dikke zolen. Hij was een groot fan van U2, the Cure en Simple Minds.

  2007, Arjenne De Wit-Schot

  Samen met Hannie v/d Brink, Pao Chi en Angelique Bulters vormden wij een grappig groepje.

  Samen met Hannie v/d Brink, Pao Chi en Angelique Bulters vormden wij een grappig groepje. Ontzettend veel lol gehad. Hannie en ik werden vaak de klas uitgestuurd omdat we weer eens een slappe lach hadden en dat gebeurde vaak in de les bij juffrouw Bosboom. Mijn leukste lessen waren bij meester v.d Duim, Grob en v.d Kaay. Ik weet nog dat meester Berger werd opgesloten in het berghok, dat was nog in het oude pand waar we kantoorpraktijk kregen. Bij meester Duim konden we tijdens de repetities de boeken erbij houden, dat scheelde hem niets als we de examens maar haalden.

  2007, Arjenne De Wit-Schot
  ?