Bekijk het volledige profiel van arjen wals en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

arjen wals heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Meneer Slechtenhorst ws een sy...

Meneer Slechtenhorst ws een sympatiek schoolhoofd (tegenwoordig het dat 'directeur'. Zij opvolger ' Bons' was een stuk strenger in mijn herinnering. Juf Topman, juf Wamsteker waren volgens mij wel okay. Juf Lunenberg was in mijn beleving een akelig mens. Na klas 3 ben ik dan ook van school veranderd - naar de Springschans.

2003, arjen wals

School - in Bos weken - School...

School - in Bos weken - Schooljudo kampioenschappen - verliezen in de finale met schoolvoetballen van de Vogelweid, de dood van onze beste speler Mehmed (onder een bus gekomen...), Met de hele school eten bij de Turkse gemeenschap in Leiderdorp... Treinco Kuipers, Emile Schnel (hoe schrijf je die naam ook al weer?) Renee van der Ploeg, Gijs Donker, Aad de Groot, Gijs Donker, Jacques Webbers, Dana, Karin, Murielle, Eveline, Jan Willem Dekker, Peggy... Leuke klas, leuke school... Ik heb er eigenlijk veel meer mee als met mijn middelbare school (waarvan ik mij nauwelijks namen van kan herinneren).

2003, arjen wals
?