Bekijk het volledige profiel van Arjen van Dijk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

Arjen van Dijk heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Veel gedoe met stage, heb hier...

Veel gedoe met stage, heb hier nooit echt van genoten. Tijdje sportraad en introductie pappa. Survival en batavierenrace zijn me het meest bijgebleven. Vrienden: Gijs Brok, Emiel Markhorst en Martijn Manders. Van deze laatste hebben we niks meer gehoord de afgelopen 6 jaar, wie iets van hem weet mag het laten weten! De foto is erg leuk maar ik ben de meeste namen vergeten, wie kan me helpen de rest van de namen in te vullen

2003, Arjen van Dijk

na de tweede klas verhuisd naa...

na de tweede klas verhuisd naar Dedemsvaart. In ieder geval Fries geleerd! Mijn vriend(in) en buurjongen/meisje waren toen Marcel Geerdink en Ruth Brandwagt die ook op de Homeye zaten.

2003, Arjen van Dijk

Helaas heb ik geen klassefoto ...

Helaas heb ik geen klassefoto van deze tijd. Wel veel leuke herinneringen van feestjes op Achter de Hoven waar ik toen woonde. Opleiding was schools en eerlijk gezegd 2e keus. Ik wou eigenlijk dierenverzorging gaan doen. Vriend(inn)en: Lara Pol, Roelie de Bruyn, Stefan Slagter en Chris van der Wal(horeca opleiding)

2003, Arjen van Dijk
?