Bekijk het volledige profiel van Arjen van der Loo en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Arjen van der Loo heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Natuurlijk het internaat, eers...

Natuurlijk het internaat, eerst in huis 2 en daarna het 2e het het 4e jaar in huis 1. Hietbrink en Cijsouw waren mijn favorieten. Tevens hun verhalen over de Cornelis Douwes opleiding. De leraar informatica die als een warhoofd ineens een heel leerjaar "verdween". Ik vaar nog steeds. Zeldzaamheid tegenwoordig.

2003, Arjen van der Loo

Vroege morgen Franse lessen va...

Vroege morgen Franse lessen van Meneer Stoek, Verder verhuizing naar de Olmenlaan, Dhr. van Galen die de bordenwisser of een pen, dwars door de klas gooide. Juf Neve, Juf Schrave, Juf Reghtuit(? inval lerares). Leuke tijd

2003, Arjen van der Loo

Verhuizing van de "oude" gebou...

Verhuizing van de "oude" gebouwtjes aan de Kastanjelaan naar het grote nieuwe gebouw aan de Startbaan. Rector Huizinga die 's morgens bij de ingang stond, weer en wind en vrijwel iedereen bij naam kende, Muziek leraar die elk jaar een geweldig kerstfeest creerde. Musicals, toneel (Medea). Lerares Engels de Jong, Nederlands dhr Bukman, Wiskunde Dhr. Heijerman, favoriete lerares (geschiedenis) de Gaay Fortman. Nederlandse lerares Wiepkje(?) Scheikunde Tjark de Boer, Een hele bijzondere school met een bijzondere groep scholieren. Pas achteraf viel het op wat een bijzondere tijd dat was.

2003, Arjen van der Loo
?