Bekijk het volledige profiel van Arjen Valstar en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Arjen Valstar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

"Deze som deugt gewoon niet" a...

"Deze som deugt gewoon niet" aldus natuurkunde leraar Ruig, wanneer hij zich niet voorbereid had en vervolgens niet uit een lastige opgave kwam. Scheikunde leraar Schepen, die ging voetballen in de klas en die NIET tegen kernenergie was ("anders aten we nu nog steeds gras in plaats van pap"). Aardige man, goed gevoel voor humor. En die leraar Frans (naam kwijt) die altijd maar weer met die soldaten van Julius Caesar kwam aandragen om het ontstaan van allerlei Franse woorden vanuit het Latijn te verklaren. Wiskunde leraar Boudestijn, je moest van hem het bord altijd op 1 hele speciale manier schoonvegen, anders "vervuilde" dat de leesbaarheid en begrip van zijn sommenopzet...wellicht waar, in ieder geval hem heb van hem wel de voorliefde voor het vak meegekregen, pas in 5 Atheneum. Op de fiets naar het zeilkamp in Friesland, na het eindexamen. Erg gezellig allemaal. Eigenlijk te weinig serieus gewerkt, als je er achteraf over nadenkt.

2003, Arjen Valstar

De viool van meester Van der W...

De viool van meester Van der Wal en met z'n allen verplicht meezingen in rap tempo. Voor z'n gigantische handen moest je ook ontzag hebben, want hij gebruikte ze als het nodig was...

2003, Arjen Valstar
?