Bekijk het volledige profiel van Arjen Treurniet en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Arjen Treurniet heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

ach, niet veel op school gewee...

ach, niet veel op school geweest door mijn duale opleiding, waardoor we meestal werkten. erg leuk geweest omdat het niet zo moeilijk was, en er dus veel tijd over bleef voor buitenschoolse activiteiten.

2003, Arjen Treurniet

Prachtig jaar, waarin ik voora...

Prachtig jaar, waarin ik vooral geestelijk erg gevormd ben. Ben tijdens dit jaar persoonlijk door een behoorlijke crisis heen gegaan in m'n geloof, maar achteraf is dit een jaar geweest om nooit te vergeten.

2003, Arjen Treurniet

020- Fantastische tijd gehad o...

020- Fantastische tijd gehad op de universiteit (toen gelukkig nog gewoon 'Landbouwuniversiteit Wageningen' geheten. Mijn studie Rurale Ontwikkelingssociologie was prachtig, met de colleges van Den Ouden, en de Leesgroep van Munters. Goed bevriend met Esselien Schuil, Erik ??, Douwe Dijksterhuis, en natuurlijk de vele mensen van Ichthus Wageningen. Helaas eigenlijk allemaal uit het oog verloren, doordat (denk ik) iedereen uitgewaaierd is over de wereld.

2003, Arjen Treurniet
?