Bekijk het volledige profiel van Arjen Sijpkes en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

Arjen Sijpkes heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Houten gebouw met drie lokalen...

Houten gebouw met drie lokalen. Zandbak en schuurtje met schepjes en kruiwagens. WC's zonder slot. Als je "moest", kreeg je een verkeersbord mee aan een ketting. Die hing je dan aan de deurkruk. Met kerst kreeg je na de viering een boek cadeau en mandarijn. Aan het einde van het jaar pannekoeken eten in tenten op het grasveld.

2009, Arjen Sijpkes

Technische Bedrijfskunde gedaa...

Technische Bedrijfskunde gedaan na twee jaar Apeldoorn. Makkelijke jaren met de oprichting van de StudentenRaad. Tijdens de stageperiode terugkomdag georganiseerd en later weken ziek door de ziekte van Pfeifer. Economie van Rene Bosch ("klootjes en klootinnetjes"), rechten van Ottolander ("Jullie zijn een volkomen apatisch en ongeinteresseerde klas!") en wiskunde van Van de Berg in kanariegele Escort.

2004, Arjen Sijpkes

Twee jaar aan autotechniek ger...

Twee jaar aan autotechniek geroken. Al snel leuke bijzaken opgepikt. Zitting in de redactie van de Knalpot. Op kamers met Rene vd Giessen en mee-eten bij Vincent Meijer aan de Brinkstraat 394. Barbezoek in soos van Totis Viribus.

2004, Arjen Sijpkes
?