Bekijk het volledige profiel van Arjen Schroevers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Arjen Schroevers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Geweldige school en veel dinge...

Geweldige school en veel dingen geleerd waar ik nog steeds veel aan heb. Ook ik zie nog veel mensen van deze school op verjaardagen en motorweekeinden. Maar wel het oude gebouw. Het KOL.

2003, Arjen Schroevers

Deze tijd was geweldig. De dag...

Deze tijd was geweldig. De dag beginnen met kringgesprek, heel veel hevige discussies, veel onderlinge solidariteit. Over het algemeen geweldige leraren en een geweldige concierge, maar zijn naam ben ik vergeten. Gymmen was ook geweldig, rugby buiten in de regen op het gras. Ik heb hele goede herinneringen aan deze school

2003, Arjen Schroevers

Bijnamen had ik niet, ben op d...

Bijnamen had ik niet, ben op de Boeijer gekomen na veel problemen op de Leeghwater school. De Boeijer was erg leuk. Herinner me Dirk Zandbergen, Bas Landzaat, Yvonne Zimmer (dochter van een collega van mijn vader?) Jacqueline Freiboth. OPrichting van een succesvolle "politieke partij" SVMM, Samenstelling Voor Meer Mogelijkheden. Naam bedacht door Dirk Zandbergen. (je moeder was toch Duitse?)

2003, Arjen Schroevers
?