Bekijk het volledige profiel van Arjen Roelofs en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Arjen Roelofs heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Eigenlijk alleen maar gekaart ...

Eigenlijk alleen maar gekaart met onder andere Marcel Smid, Peter Meijer, Paul Verschoor en Han 'de man' Stegeman. Onenigheid gehad met betweterige leraren (Rozendal!), maar wel een hele goeie tijd. Conclusie was toch wel dat je het echte werk pas in de praktijk leert, dit was vooral voor de lol. Succes gehad met de uitspraak "Hij die kan, doet. Hij die niet kan, onderwijst". Menig leraar is daar een discussie met me over aangegaan, omdat het levensgroot op alle kaften, schriften en mappen stond geschreven.

2003, Arjen Roelofs

Het was een mooie tijd met ton...

Het was een mooie tijd met toneelstukjes op de vrijdagmiddag met Sander van Deelen en Bart Jan Hoevers. Juf Aalders, de Bie, de meester uit Elburg (ben ff zijn naam kwijt) en natuurlijk meester Hoogeweg. Toffe kerel zolang hij je vriend was ...

2003, Arjen Roelofs

Ik vond het wel gezellig, maar...

Ik vond het wel gezellig, maar het blijft school ... Mooie tijd, veel meegemaakt. Denk er nog met plezier aan terug. Marcel Smid, Elzeline Bergisch, Ciska Meijer, Gejo Meijer, Arjan Strobos, Jolanda Nijkamp, Patrick Sonneveldt, Liesbeth van Es, Saskia Brink, Michiel Graafland, Mark Bloemsma. Leraren waren ... Lidwien de Beer (lerares Frans en psychologe), Aanstoot (Wiskunde, leuke man maar geen overwicht), mevrouw Edgar (Engels, remember de Brownies !!), mijnheer van Es (betrapte me tijdens spieken bij Latijn !)

2003, Arjen Roelofs
?