Bekijk het volledige profiel van Arjen van der Heijden en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Arjen van der Heijden heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Slechts 2 jaar heb ik op de Ku...

Slechts 2 jaar heb ik op de Kuyperschool gezeten. Mijn belangstelling lag zeker niet op het gebied van leren, wat natuurlijk wel werd verwacht. De verschillen in les geven en aandacht voor de leerlingen waren groot. Ik kan me niet herinneren, dat er bijzondere activiteiten waren, naast het normale schoolwerk. Leuk was natuurlijk wel de omgang met leeftijdgenoten, die je al kende van de sport e.d. Na mijn vertrek van deze school naar een school in Den Haag zijn veel contacten verwaterd.

2007, Arjen van der Heijden

Vanuit het kleine Delft was de...

Vanuit het kleine Delft was deze school voor mij de 1e kennismaking met `De Grote Stad`; dat viel overigens reuze mee. Dagelijks moest ik wel een eind fietsen. Met de beroemde Puch ging dat later veel sneller. Eén jaar heb ik dhr. Hage meegemaakt, waarna dhr. Haverkorn heeft geprobeerd de docenten weer in het gareel te krijgen, wat gepaard ging met veel docentenwisselingen. Mijn laatse jaar was gewoon ouderwets, klassikaal onderwijs, want de examenresultaten waren niet geweldig. Het daltononderwijs is een voorloper gebleken van diverse onderwijsvernieuwin-gen van later. Het was een relaxte school, waar ook veel aandacht werd besteed aan de maatschappij. Ik heb het er altijd goed naar mijn zin gehad. Namen: Bob Sprenkels, Ronald van Vianen, Robin Reule, Lydia Heere, Marion van Rijswijk, Riet Stuffers. Helaas nooit meer iets van gehoord.

2006, Arjen van der Heijden
?