Bekijk het volledige profiel van Arjen de Landgraaf en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Arjen de Landgraaf heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Kan me nog heel goed herinnere...

Kan me nog heel goed herinneren dat ik totaal over mn oren verliefd was op twee meisjes. Op een ouder meisje (zij was 7 ik was 5) en op een meisje van mijn leeftijd met een enorme blonde krullekop. Maakte toen de verkeerde keuze :)) Toen het oudere meisje me op een dag uitdaagde van het klimrek te springen, deed ik dat meteen - gebroken been was het gevolg. Heb haar nooit meer gezien, wel het andere meisje, kwam bij me thuis om me op te vrolijken, maar ik voelde me zo schuldig..... Grappig, zo jong en al zo bedorven :))))

2004, Arjen de Landgraaf

Bouwkunde - Gestopt na twee ja...

Bouwkunde - Gestopt na twee jaar. Uur met bus van Nieuw Vennep naar school, kwam altijd later. 'S ochtends biljarten in plaatselijk cafe aan de Pieter Calandlaan inplaats van school. Biljart had een winkelhaak aan 1 kant. Was toch nog altijd beter dan school. :)) Mijn favoriete leraar was die van praktijk, met zn halve duim. Pater Bakker, was ook een geschikte kerel. Verder enige waar ik nog herinneringenaan heb is van den Broek. Hij was voornaamste reden voor mij om van school te gaan - zover mogelijk weg bij hem.

2004, Arjen de Landgraaf

Was een fantastische school to...

Was een fantastische school tot en met klas 4. Klas 5 gaf ons van Zijl, kerel met een bontjas. Die heeft in 1 jaar mn enthousiasme voor school volledig in de vernieling geholpen. Kan me herinneren dat hij (jonge) meisjes wel heel leuk vond, maar tegen mij was hij nogal sarcastisch. Ik vertrouwde hem totaal niet en haatte elke dag in zijn klas. Bleef dat jaar zitten, en ging toen van kwaad naar erger, met een oudere juffrouw (hoe heet ze ook weer, riep altijd "Beesten, beesten zijn jullie" naar ons. Ah, Mevr de Nijs-Bik. Had in een jappenkamp opgesloten gezeten, als ik me goed herinner. Arme, zielige vrouw vond ik haar toen. Nu begrijp ik een beetje wat ze doorgemaakt moet hebben. Zat ook een tweeling (jongens, nogal klein voor hun leeftijd) in de klas. Laatste jaar Kwestro, maar tegen die tijd waren mijn gevoelens over school al grondig verknald.

2004, Arjen de Landgraaf
?