Bekijk het volledige profiel van Arjen Broeze en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Arjen Broeze heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Verhuizen naar de Hengelosestr...

Verhuizen naar de Hengelosestraat. Samen met de Pabo in 1 gebouw. Nog nooit zoveel HIO-ers met open mond zien staren in de kantine. Ook de studievereniging ENIAC (penningmeester en voorzitter geweest) nam erg veel tijd in beslag. Altijd ontzettend gezellig in het ENIAC hok. Soos boven La Conga, elke woensdagavond. Bere-gezellig. Kan me ook nog een hele gezellige cocktail-avond herinneren (die shaker die ik daar speciaal voor gekocht had heb ik nog steeds). En het meest belangrijke: op de HIO heb ik mijn vrouw leren kennen. Zij was het jaar voor mij voorzitter van ENIAC. Inmiddels (2003) al weer 10 jaar getrouwd (ja we zijn getrouwd in het afstudeerjaar) en hebben een dochter van bijna 7 en een zoon van bijna 2....

2003, Arjen Broeze

Heel veel lol gehad. Twee vers...

Heel veel lol gehad. Twee verschillende studies (technische natuurkunde en bestuurskunde) gestart, maar cijfers waren nooit hoger dan 2 of 3. Heel veel gekaart in het WB gebouw.

2003, Arjen Broeze

Vooral het knikkeren op het sc...

Vooral het knikkeren op het schoolplein en het eiertikken met Pasen zijn me bijgebleven. Ook het schoolreisje in de derde klas naar Texel was erg leuk. Ik mocht bijna niet mee omdat ik een week van tevoren nog een stinkbom in de klas had gegooid. In de lagere klassen had ik veel vriendinnetjes. Ik heb zelfs een keer demonstratief voor de klas gekust met Maria. M'n eerste echte liefde was Louise. Ben wel benieuwd hoe het nu met haar is.

2003, Arjen Broeze
?