Arjen Brenninkmeijer

Kent 0 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Delfzijl

  Bekijk het volledige profiel van Arjen Brenninkmeijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arjen Brenninkmeijer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb drie en half jaar over BA gedaan.

  Ik heb drie en half jaar over BA gedaan. Bij het half jaartje zitten blijven in het tweede jaar kwam ik in een hele kleine klas van misschien 13 mensen met oa Natasja, Cornelis, Annemarie, Ricardo, Chantal terecht. Verder herinner ik me Marja (met wie ik later zelfs voor het zelfde bedrijf werkte, maar op een andere locatie), Carla, Jochem, Gerhard, Inocente, Sin, Kevin, Dennis nog wel. Een vriend van me, Jeroen, zat ook op deze school (een jaar eerder al). In 2003 ben ik met Jeroen met de auto door Frankrijk gesjeesd... erg tof! Verder ben ik sindsdien ook bevriend geraakt met Arnold. Leraren oa: Van Rijswijk (Comptuterboekhouden), De Jong (Ned), Guyaux (Economie/BA). Reis naar Praag in het derde jaar was ook erg leuk! Veel opgeschoten met Sin en Kevin. Het voormalig maar authentiek gebleven concentratiekamp Theresiënstadt was erg indrukwekkend.

  Verrijn Stuart MEAO, 1994

  Zat 3 jaar op St.

  Zat 3 jaar op St. Martinus school Mavo en vanwege fusie met (toenmalige) Sint Maartenscollege mijn eindexamenjaar 1993 op het Maartenscollege in Haren gedaan. Regelmatig opgeschoten met Jeroen, met wie ik nog steeds bevriend ben. Op de St. Martinus was het tafeltennis populair. En ook ik was er zeer bedreven in. Elke pauze of tussenuur werd er aan besteed. Mensen uit deze tijd: Hendrik, Evelien, Inge, Felicity, Hessel, Mark, Eelco, Anton. De laatste twee zaten ook bij mij in het voetbalelftal, maar dat is weer een ander verhaal (goeie tijd!).

  Maartenscollege, 1992

  ?