Arjan Walraven

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arjan Walraven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Arjan Walraven heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De mooiste tijd van m'n leven.

  De mooiste tijd van m'n leven. Veel lol gehad, alle lessen gevolgd. Favoriete leraar Gerard de Jong. Popie teachers uiteraard Frans Kwantes, Bert Bezemer. Altijd ruzie met Sietze Haenen (nu rector), verder Klaas Pit, de wanhopige maatschij lerares, Wijlen juf Dubbeldam, wijlen van Putten, wijlen die Franse leraar die onder een speedboot kwam op Loosdrecht, Jol, en ga zo maar door. Good old Sinnema. Begonnen als smurf (in een koortje, als Sint in de gevangenis bij de politie en afgesloten als (radio)piraat op het examenfeestdag.

  Comenius College, 1978

  Vanaf de 3e stroomde ik in in 1974 denk ik.

  Vanaf de 3e stroomde ik in in 1974 denk ik. Leuke school met (Nouwens (streng en humeurig), van der Zee (vaak ruzie mee) en van Driel (de perfecte leraar) die helaas overspannen raakte in dat jaar, z'n vrouw gaf Engels (nog steeds profijt van). Nog naar de trouwerij van Eckhard geweest?? Boekjes van Tantje Jo staan nog in de kast, Met Mario Koning en Boris Reijn was altijd wat te beleven. Verliefd op Heleen Nobel (Waar is zij gebleven??) Ik heb haar niet terug gezien als violiste want daar stak ze aardig wat uurtjes in. Marjan van Essen, Yvonne, toen m'n vriendje ?? Dirk Jan van der Ploeg, Mario de Leeuw. Nooit op schoolreisje (te gevaarlijk), geen sportdagen het was erg sober. Voetballen op het plein, modeshow (sport) in de gymzaal. Feest bij Stephanie Pieket Weezerik. Annemieke van der Schaar.

  Instituut Groen van Prinsterer, 1974

  Leuke school, ik ging in de 3e naar de Groen van prinsterer, wij verhuisden toeb.

  Leuke school, ik ging in de 3e naar de Groen van prinsterer, wij verhuisden toeb. Had Juf Wildschut een paar jaar gehad volgens mij. Herinner me de namen nog die jullie noemen. Meester Boogaard is DS geworden en staat nu in Lutten. Herinnen me nog de snellees wedstrijden met Nelleke, zij was meestal net iets sneller dan ik. Verliefd geweest op Leonie??. Verder herinner ik me nog Karin Stins, John Peter bast heb ik vorig jaar nog eens ontmoet. Ronald de Laat of zo. En inderdaad Agneta, Anita Vazquez, Steef Kuipers,

  elout van soeterwoude school, 1971

  ?